Jazz & Blues uit de stad van Streetparades en Mardi Gras. New Orleans, de stad waar het elke dag feest is! Een ode aan de muziek van Louis Armstrong, Fats Domino, Dr. John & many more!
Michael Varekamp is tien jaar als hij in de platenkast van zijn vader een LP vindt van Louis Armstrong. Hij is direct verkocht en denkt ‘dat wil ik ook!’.
Hij studeert cum laude af aan het Koninklijk Conservatorium en maakt al tijdens zijn studie deel uit van Fra Fra Sound en de Dutch Swing College Band. Hij werkt o.a. met David Murray, Lester Bowie, Scott Hamilton en vele anderen. Michael speelt over de hele wereld en wordt tot ver in het buitenland gelauwerd. Zo treedt hij op in Jazz at Lincoln Center in New York, ontvangt in Japan de Kobe Award en werkte hij recentelijk met Branford Marsalis.
Momenteel trekt hij volle zalen met het theaterprogramma Swingin’ in New Orleans.
Michaels authentieke bluesy stemgeluid en de meesterlijke band zorgen voor een spectaculaire avond, waarin vreugde en melancholie onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn!

‘Varekamp speelt net zo grenzeloos als Louis Armstrong!’ ****NRC

Klik op de link voor Michael Varekamp:
https://youtu.be/7OYSjnMUmis

Klik op de link voor een kleine impressie van het afgelopen garageconcert: https://youtu.be/wC3J3P3_yCM

Gezien de grote belangstelling en het beperkt aantal plaatsen in de garage, raden wij aan tijdig te reserveren per mail.

Entree voor deze avond: € 16,50
Datum: zaterdag 4 april 2020
Garage open: 19:15 uur
Aanvang garageconcert: 20:00 uur
Vrij parkeren na 19:00 uur

Hartelijke groeten namens het gehele garageconcert-team en graag
tot ziens op 4 april.