Jotham Gast heeft een professionele werkplaats waar een servicebeurt of reparatie wordt uitgevoerd


GarageJotham Gast heeft een veelzijdige garage waar wij elk soort reparatie kunnen uitvoeren. Ook voor regulier onderhoud en servicebeurten kunt u bij ons terecht. Het is niet voor niets dat mensen dikwijls naar ons worden doorverwezen als andere monteurs er even niet uitkomen. Moderne apparatuur en jarenlange ervaring zorgen ervoor dat wij het probleem altijd oplossen.

Scherpe Prijzen

U betaalt bij ons voor kwaliteit en dat is niet altijd zo duur als u verwacht. Bovendien hebben wij geregeld aantrekkelijke aanbiedingen voor onze vaste klanten. Wij gebruiken standaard uitsluitend originele onderdelen. Waar mogelijk kunnen we echter ook met gebruikte en gereviseerde onderdelen repareren zodat u niet standaard de hoofdprijs betaalt. Uiteraard overleggen we eerst de mogelijkheden.

Wij gebruiken standaard uitsluitend originele onderdelen. Waar mogelijk kunnen we echter ook met gebruikte en gereviseerde onderdelen repareren zodat u niet standaard de hoofdprijs betaalt. Uiteraard overleggen we eerst de mogelijkheden.

U weet wat u betaalt

Als u bij ons een servicebeurt of reparatie aanvraagt, krijgt u van tevoren een duidelijke offerte. Hierin staan de kosten van onze monteur en eventuele door u aangegeven te vervangen onderdelen. Zo komt u nooit voor een verrassing te staan en weet u precies wat u betaalt.

Transparante Afhandeling

Mocht het gebeuren dat wij andere gebreken aantreffen of onderdelen moeten bestellen, dan overleggen we altijd eerst met de klant over de mogelijkheden en de daaraan verbonden kosten. Dat is voor iedereen wel zo prettig.